محصولی در سبد ندارید.
انواع پارتیشن

انواع پارتیشن
انواع پارتیشن و تقسیمبندیِ پارتیشنها چنان که در مقالهی "پارتیشن از آغاز تا به امروز" ذکر شد، طبق روشهای متفاوتی صورت میپذیرد و آنها را از نظر نوعِ ساختار - ماتریال (جنس) و نوعِ اتصال تقسیمبندی میکنند.
انواع پارتیشن از نظر ساختار
پارتیشنها از نظر ساختار به دو دستهی پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره تقسیم میشوند و هر یک از این دو نوع نیز خود به پارتیشن تک جداره کوتاه و بلند و پارتیشن دو جداره کوتاه و بلند قابل تقسیم هستند.
پارتیشن تک جداره:
این نوع از پارتیشن یکی از پارتیشنهای قدیمی است که اکثراً به دلیل عایق نبودن و مواردی مانند لرزشِ ناشی از استهلاک در حال حاضر در موارد محدودی کاربرد دارد.
پارتیشن دوجداره:
انواع پارتیشن از نظر ماتریال (جنس)
پارتیشن ام دی اف: MDF
پارتیشن تک جداره ام دی اف :MDF
پارتیشن دوجداره ام دی اف :MDF
پارتیشن آلومینیوم
پارتیشن آلومینیوم تک جداره و دو جداره:
به طور کلی پارتیشن آلومینیوم پارتیشنی است که ستونها و اساس سازهی آن از آلومینیوم ساخته شده باشد حتی اگر نمای ظاهریش از ماتریالهایی نظیر شیشه و یا ام دی افِ 6 تا 16 میلیمتری بوده باشد. شیشهی به کار رفته در این نوع از پارتیشن میتواند تک جداره و یا دو جداره باشد
پارتیشن یو پی وی سیUPVC
پارتیشن تک جداره و دو جداره یو پی وی سی UPVC:
مزایای این نوع از پارتیشن در عایق صوتی و حرارتی بودن آن و نقاط ضعفش شامل ضعف جلوهی بصری و عدم قابلیت انجام آن در تمامی مکانها و نیز تا حدی گران بودن آن است. در پارتیشن یو پی وی سی دو جداره، در ضمن از شیشههای دو جداره نیز استفاده میشود.
پارتیشن شیشهای
پارتیشن شیشهای تک جداره و دو جداره:
انواع پارتیشن از نظر اتصال
عبارتند از:
1- اتصال با پیچومهره 2- بست "ال" یا اتصال "الیت" (نوعی اتصال پیشرفته با قدرت کششی بالا) 3- به صورت آویز
در مورد اتصالات پارتیشنِ دوجداره، استفاده از بست "ال" و یا سیستم "الیت" در هنگام نصب آن ضروری است. ضخامت زیاد پارتیشن دوجداره ( حدود13 سانتیمتر) این اجازه را میدهد که از هیچگونه پیچومهرهای در نصب آن استفاده نشود.
همچنین گاهی پارتیشنهای جداکننده، بهخصوص در محیطهای کاری به صورت صفحاتی از سقف آویخته میشوند و دو فضای مختلف را به طرز بصری از یکدیگر جدا میکنند.